معرفی شرکت
شرکت گلفوژ:
شرکت گلفوژ در سال ۱۳۸۱ تاسیس گردید و به خاطر ماهیت شرکت و اعضای آن که عموما کارشناسان کشاورزی بودند ، رشته فضای سبز را انتخاب نمود.در سال ۱۳۸۳ با اضافه شدن مهندس شریعتی که از افراد خبره فضای سبز کشور بودند زمینه فعالیت از کشاورزی به فضای سبز تغییر یافت.این شرکت سازنده فلاور باکس بتنی نمونه در ایران است.
وی در رزومه کاری خود مدیر مسئولی ماهنامه پیام سبز، سیمای محیط و استانداردهای معماری منظر و فضای سبز را دارد.
بیشتر بدانیم:
در اواخر سال ۱۳۸۳ طرح ایجاد دیوار حایل سبز از سوی ایشان به شهرداری تهران ارایه شد و از آنجا که هنوز در کشور در این خصوص فعالیتی صورت نگرفته بود با استقبال مواجه نشد اما شرکت با اطمینان از ابداع خود تلاش خود را متوقف نکرد.
در سال ۱۳۸۴ ابداع خود را تحت عنوان گلفوژ به ثبت رساند و اولین قرارداد در مقیاس متوسط خود را با سازمان فضای سبز شیراز منعقد کرد و در پایان همان سال با استقبال بی نظیر شهروندان و گردشگران قرار گرفت.
و تا کنون ادامه دارد
چرا گلفوژ
از مدت ها قبل، مطالعه نشان داده بود که متخصصین کشورهای مختلف از ابزار و مصالح ویژه ای برای تثبیت و تحکیم سطوح شیبدار استفاده می کنند و در کشور ما نیز شهرداری ها از کبل به عنوان راه حل ایجاد فضای سبز بر روی سطوح شیبدار استفاده می کردند و در حوزه عمرانی نیز از انواع دیوار حائل صلب، طره ای، گابیوم و … استفاده می شد.
تثبیت شیب اتوبان مدرس و ایجاد فضای سبز بر روی آن نشان داد که ایده استفاده از بلوک های پیش ساخته می تواند راه حل مناسبی برای ایجاد فضای سبز بر روی سطوح شیبدار باشد و از طرفی یکی از نیاز های واقعی مدیریت شهری نیز محسوب می شد.
طرح های مختلفی مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت طرحی از یکی از کشورهای اروپایی با نیاز کشور ما همخوانی داشت انتخاب گردید. طراحی آغاز و تولید آن طی کنسرسیومی آغاز شد.
هم زمان با تولید اولین نمونه ها، مذاکره با مدیریت شهری آغاز گردید.
شروع همیشه سخت ترین مرحله فعالیت است اما مدیران شرکت از پای ننشستند و اکنون مفتخریم که مدیران برای حل مشکل خود گلفوژ را برگزیده اند.
پروژه های انجام شده در شهرهای مختلف کشور
در بخش پروژه ها تعدادی تصاویر از شرایط مختلف اجرا در شهرهای متفاوت ارایه شده است، در زیر نام برخی از شهرهایی که دیوار حایل با استفاده از گلفوژ اجرا شده است تقدیم می گردد
تهران شهرداری مناطق مختلف تهران
شیراز(روبروی باغ دلگشا- اولین پروژه اجرایی کشور)سازمان پارکها
شهرکرد معاونت عمرانی شهرداری، مشهد سازمان پارکها و فضای سبز، نیشابور شهرداری، بیرجند شهرداری، شهر جدید پرند سازمان عمران، بندر عباس سازمان پارکها، شهر جدید پردیس سازمان عمران، بابل ، شهرداری، شهرجدید مهاجران سازمان عمران، دماوند شهرداری دماوند، اراک شهرداری اراک، سنندج معاونت عمران، سنندج سازمان پارکها ، اردبیل، شهرداری منطقه ۲ و سازمان پارکها، ارومیه و …
و دهها شهر کوچک و بزرگ دیگر، افتخاری بزرگ را نصیب این شرکت کوچک کرده است تا بتواند نقشی مهم را در زیباسازی شهرهای کشور ایفا کند.
معرفی مدیر عامل شرکت
مهندس محمد مهدی شریعتی نامی آشنا در بین متخصصین فضای سبز است و تقریبا تمام سالهای عمر خود را در حوزه های علمی و اجرائی صرف خدمت به کشور عزیزمان ایران کرده است، در زیر به بخشی از فعالیت ایشان اشاره می شود:
- شورای اسلامی شهر تهران( در مسئولیت های مختلف از جمله مدیر امور حمایتی، معاونت اجرایی کلانشهرهای کشور و …)
- رئیس انجمن مهندسین فضای سبز ایران
- سمت مدیر مسئول ماهنامه پیام سبز
- در ماهنامه سیمای محیط مدیر مسئول
- مدیر مسئول فصلنامه معماری منظر
- دبیرکل کانون عالی گسترش فضای سبز و حفظ محیط زیست ایران
- نویسنده کتاب گلهای زینتی
- به عنوان مدیرعامل موسسه مطبوعاتی سیمای محیط شهر امروز
- تدوین کننده ۲۰ مبحث در زمینه استاندارهای معماری منظر و فضای سبز
- ارایه کننده اولین نرم افزارطراحی فضای سبزایرانی تحت نام پردیس ثبت شده درکتابخانه ملی
همچنین تدوین کتاب دیگر با عنوان اولیه: رهنمودهای طراحی و ساخت دیوارهای تثبیت شده بصورت مکانیکی و شیب های خاکی مسلح را به اتمام رسانده است و اکنون مرحله ویرایش و صفحه بندی را می گذراند.
قدردانی
هیچگاه برخی از انسانها را نمی توان از یاد برد ما برای این که به این نقطه برسیم از همراهی بسیاری از عزیزان و مهندسان توانمند برخوردار بوده ایم که آثار آنها در یک یک پروژه ها به یادگار مانده است و به پاس قدر شناسی از آنها نام می بریم:
مهندس مهدی حسین پور
مهندس مجتبی گوهریان
مهندس محمد دوست محمدی
مهندس محمدپور
مهندس سعید مهرافسر